• Обадете ни се+359 52 613 000
  • Пишете ни office@pmostove.com

Новини

Служители от „Пътища и мостове“ ЕООД журираха в състезанието „Най-добър млад строител“

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ – Варна, бе домакин за Североизточен регион на Регионален кръг на Национално състезание, професионално направление „Строителство“ – „Най-добър млад строител“. Събитието се осъществи в два дни - 21 и 22 март 2019 г. Състезанието се проведе в два етапа: теория и практика, а дисциплините в надпреварата бяха: „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“, „Облицовки и настилки“, „Зидария“.

Инж. Драгомир Драганов и инж. Валентин Атанасов от фирма „Пътища и мостове“ ЕООД взеха участие в комисиите по оценяване на бъдещите млади строители.

Отборите, които се бореха в надпреварата бяха победителите във вътрешните кръгове на строителните гимназии от: Варна, Шумен, Силистра, Русе, Търговище и Разград.

За поредна година ученици от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски” – Варна, заеха призови места.

В дисциплина „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи” - първо място - Ивета Красимирова Иванова – ХІ а клас.

В дисциплината „Зидария” - второ място зае отбора от двамата състезатели: Валентин Светославов Авджиев – ХІ а клас и Радослав Антонов Радев – ХІ а клас.

Състезателна дисциплина „Облицовки и настилки” - трето място - Васил Милков Мирчев – ХІ д клас.

Класираните на І-во и ІІ-ро място участници от Състезателна дисциплина „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи” и Състезателна дисциплина „Зидария” ще участват на Национален кръг на състезанието в ПГСАГ – Пловдив, което ще се случи на 19-21 април 2019 г.