• Обадете ни се+359 52 613 000
  • Пишете ни office@pmostove.com

Услуги

Асфалтополагане

Политиката на нашата фирма Пътища и мостове ЕООД е насочена към внедряването на най-новите технологии в асфалтирането, осигуряване на висока квалификация на персонала и безопасност на труда и строителния процес.

Екипът ни от специалисти е в постоянно проучване и разработване на нови технологии и рецепти. Разполагаме със собствена лаборатория, в която се разработват и изпитват нови, иновативни и екологични асфалтови смеси. Работим в съответствие с изискванията на закона на Р.БЪЛГАРИЯ в областта на опазването на околната среда и предотвратяването на еко замърсявания. Гарантираме качеството на всички услуги, които предлагаме: асфалтиране на улици, асфалтиране на пътища, ръчно и машинно полагане на асфалт, асфалтиране на дворове, асфалтиране на тротоари.

Можем да завършим Вашия проект от началото до края, следвайки всички стъпки на качественото асфалтиране – от подготовката на основата до полагането на асфалта и маркировката. Разполагаме с необходимата модерна техника за да извършим всеки вид асфалтиране. Извършваме огледи и изпълняваме обекти във всяка една точка на страната.

Всеки проект е различен и индивидуален. Потърсете ни за да получите най – доброто предложение според Вашите изисквания.